Безплатна електронна библиотека

Радикулит. Най-добрите методи за лечение. - Д-р Васил Димитров

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2011
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,52
ISBN: 978-954-9886-65-8
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Д-р Васил Димитров

Д-р Васил Димитров книги Радикулит. Най-добрите методи за лечение. epub са достъпни за вас след регистрация в нашия уебсайт

Описание:

Радикулит – опасно заболяване, което заплашва всеки един от нас.Рязката болка в гърба възниква неочаквано, и от този миг нататък всичкинаши мисли са насочени към това, как да се избавим от нея.Главното е да не нервничим и да не се паникьосваме, защото всичко е в наши ръце!Тази книга ще ви помогне да победите болестта. Тя съдържанай-пълна информация за лечението на радикулита, както с традиционни,така и с алтернативни методи.В нея са представени:• Методика за избавяне от болката;• Комплексни упражнения, които се използват при радикулита;• Правила и методи за масаж и самомасаж;• Дихателни упражнения за облегчаване на болките;• Подбрани популярни народни рецепти.

... да се използва внимателно, внимателно изучаване на анотацията ... Радикулит. Най-добрите методи за лечение | Galaxy.bg ... . По-добре, консултирайте се с Вашия лекар. Най-добрите методи за лечение ... Радикулит - опасно заболяване, което заплашва всеки един от нас. Рязката болка в гърба възниква неочаквано и от този миг нататък всички наши мисли са ... Лечение на радикулит чрез активно движение и упражнения - сиг ... Радикулит - причини, симптоми, лечение ... ... Лечение на радикулит чрез активно движение и упражнения - сигурна рецепта за възстановяване. Чудесни упражнения и движение при радикулит даваме във видеото в края на материала. Най-добрите народни рецепти за болки в коленете 24.01.2018 20:14 15063 прочита 0 коментара През целия живот нозете ни носят огромен товар. Видове радикулит и методи за лечение у дома Противно на общоприетото мнение, радикулит не е самостоятелно заболяване. Народни методи за лечение на радикулит 19.02.2018 procodis 0 коментара дислокация , консултация , предписание , симптом , стречинг , цервикален Особено при възрастните хора.

- Може ли човек самостоятелно да определи дали страда именно от радикулит, а не от подобно заболяване, изискващо различно лечение?
- Сега, за ... Лечението при ишиас (възпаление на седалищния нерв) е комплексно и включва приложение на обезболяващи медикаменти (ибупрофен, диклофенак, индометацин), физиотерапия (електрофореза, масаж), алтернативни методи на ... А за лечение на радикулит? Народни средства за защита 16.03.2018 procodis 0 коментара гръдния кош , консултации , ортопедични , подуване , сухожилие Оставете да се накиснат за 30-40 минути, след което прецедете и се насладете на получения чай. Корени от репей при асцит. Корените от репей са едно от най-добрите решения за асцит. Лечение на хемороиди с различни лекарства, сред които цикатридина, гливекс, свещички, мехлем (крем), змийска хурка, смрадлика и др. Още в статията: Кои са обичайните начини за лечение. Още в текста: ♠ Как се лекуват бременни ♠ Кремове и мехлеми ...