Безплатна електронна библиотека

Наръчник за мъжа: Всичко, което искате да знаете за вашия мъж - Линда Пападопулос

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2007
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 10,78
ISBN: 9789542800224
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Линда Пападопулос

Линда Пападопулос книги Наръчник за мъжа: Всичко, което искате да знаете за вашия мъж epub са достъпни за вас след регистрация в нашия уебсайт

Описание:

ПОРЕДИЦА: Новата ера в общуванетоИма ли "рецепти" и "упътвания" как да се стигне до онзи момент от приказките, който гласи: "И заживяха щастливо оттук нататък..."? Вече има! Ще ги намерите в НАРЪЧНИК ЗА МЪЖА. И ще спестите много време, сили и разочарования, ако се убедите, че и други жени преди вас са задавали вашите въпроси:- Защо не ми се обажда, след като е обещал?- Защо все отлага да ме запознае с родителите си?- Как да го накарам да се ожени за мен?- Току-що заживяхме заедно, а защо все се караме за пари?- Защо продължава да се вижда с бившата си съпруга?И още десетки други въпроси и неочаквани отговори за решаване на малките загадки и откриване на големите тайни на мъжкото мислене и мъжките постъпки. Успех в усилията ви да постигнете хармония със себе си и с НЕГО!За авторкатаЛинда Пападопулос е доктор по психология. Преподава в Лондонския университет и има клинична практика. Известна е с редовните си участия в телевизионни и радио предавания и с авторската си рубрика в списание Космополитън. Автор е на книгата "Огледалце, огледалце".

...олзвайте огледало - това се отнася най-вече за жените ... 《Наръчник за мъжа: Всичко, което искате да знаете за вашия ... ... . Наръчник за мъжа. Всичко, което искате да знаете за вашия мъж Линда Пападопулос Има ли "рецепти" и "упътвания" как да се стигне до онзи момент от приказките, който гласи: "И заживяха ... За Дома и Семейството, Домакинство и Бит, За жената ... Наръчник за мъжа: Всичко, което искате да знаете за вашия ... ... ... За Дома и Семейството, Домакинство и Бит, За жената Как да превъзпитаме мъжа си Как се възпитават момичета Сексът доставя удоволствие, прави хората щастливи. Сигурни ли сте обаче, че знаете всичко за тайнството на любовната игра? Ето няколко алтернативни отговора за всичко, което може да се случи в леглото. Всичко, което трябва да знаете за мъжа Овен... Всичко, което трябва да знаете за мъжа Овен ... така че ще се отрази най-много на вашия дом и чувството за сигурност. Това е време за смях, танци и ... Харесва му, когато всичко е красиво и естетично. За да може този мъж да получи пълно удоволствие от секса, в спалнята не трябва да бъде просто прибрано, а (почти) стерилно чисто. За да привлечете и задържите един мъж до себе си е нужно да знаете някои малки женски хитрини или казано по-ясно техники за събужда не на желанието и постигане на сексуална зависимост. Признаци за любовта на мъжете. Много често речникът не стига, за да изразите своите чувства. Не всички господа са романтични, но това не означава, че не обичат. Наръчник за задоволяване на мъжа с ръка Има правилен начин и погрешен начин за задоволяване на мъжа с ръка. Искам да споделя най-добрите си съвети за идеалния начин да го направите. Книга » Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае ★ Плащане в брой при получаване ★ Бърза и евтина доставка до адрес. Мъжете Риби не са консервативни хора, така че може да говорите за всичко с тях. Дори за странни и нетипични неща. Друго тайно оръжие, което може да използвате по отношение на мъжа Риби, е да му ... Ще разполагате с доста благоприятни моменти, в които бихте могли да изясните причините за съществуващи противоречия, да намерите решение на спорните въпроси, да създадете нови контакти. Ето и някои от най-възможни причини, поради които една жена може да откаже секс на мъжа до себе си, както и какво може да се направи в тези случаи:. Изморена е. Тривиално и може би тъпо от гледна точка на мъжете, които ... 45 най-бързи начина да накарате мъж Скорпион да се влюби във вас и вие ще знаете какво да правите, без да се страхувате, че може да поемете по грешен път. Уважението означава да му дадете това, от което той се нуждае, дори то да е противоположно на онова, което искате, защото знаете, че така ще е най-добре за него. За мъжа няма значение, дали искате да ви прави орален секс, стига вие да имате желание да му го правите.

7. Когато мъжът има ерекция, това означава, че е възбуден и готов за секс.

8. За щастие, ...